Als artiest

Muziek maken doe ik in veel verschillende formaties en genres. Met o.a. de volgende groepen treed ik op:


Bands

Full Count

Soulband met een vleugje pop en funk. Speelt op de grotere feesten en de regionale festivals van Velsen en omstreken. website »

Chin Jazz

Jazzcombo onder leiding van zanger Jules Hagens. Jazz classics, standards en bossa’s. Met optredens in de regio Haarlem.

Cannonball Adderley Tribute Band

Jazzcombo onder leiding van saxofonist Martijn Hummel. Met de jazz classics van Cannonball Adderley. Treedt regelmatig op in Hoorn. website »

Käthe

Käthe van den Hurk zingt de jazz standards die ze zelf vertaalt en hertaalt naar het Nederlands. Soms als duo optredend, maar meestal met compleet jazzcombo erbij. website »

Anouk Kragtwijk

Anouk is cabaretier en schrijft liedjes over het leven. Ze zoekt de schoonheid in het melancholische en het poëtische in het dagelijks bestaan. website »


Koren

Zanggroep Voices

Vlot popkoor uit IJmuiden/Haarlem. Heeft regelmatig optredens in de regio, soms met eigen begeleidende popband. website »

Voorwegkoor

Gezellig popkoor uit Heemstede. Brengt de popmuziek van de jaren ‘60 tot nu in vierstemmige arrangementen. website »

Haarlems Jazzkoor

Als pianist opgenomen in het vaste jazzcombo (drummer en contrabassist van het Walter Mooij Jazztrio). website »

Elan

Breed popkoor uit de Zilk onder bezielende leiding van zangdocent Maurits. website »

Vier Bier en een Cola Light

Vier Bier en een Cola Light is een a capella vocal group uit Haarlem, die popsongs zingt maar ook een smartlappenmedley niet uit de weg gaat.


Klassiek

Winterreise

Samen met partner Milan Faas wordt in twee delen de gehele Winterreise van Franz Schubert gebracht.


Eerdere projecten

Chante!

Gezellig trio wat gespecialiseerd is in Franse chansons, zowel de oude van o.a. Edith Piaf als de moderne artiesten zoals Zaz. website »

Out Loud

Knus koortje uit Uitgeest. We zingen popliedjes onder begeleiding van piano en gitaar. website »

Out Of Mind

Driekoppige bluesband met eigen arrangementen van rhythm&blues-nummers (Fats Domino etc.) en geijkte klassiekers uit de jaren ‘60. website »

Mama Is Boos

Ooit een vast item ‘De Muziekmeester’ (nu sporadisch als gast) in het online radioprogramma Mama Is Boos, gepresenteerd door Pieter Pils en Steffen van der Pan. Elke zaterdag van 22 tot 24 uur. website »

Jazz(-per)

Méér echte jazz is mooi. Zeker als het live op een scheurend Hammondorgel is. En nog mooier als dat wordt aangevuld met andere instrumenten. bijvoorbeeld »


Zelfstandig

Zelfstandig en op projectbasis ben ik overal en nergens te vinden.
Hieronder een fragment uit het jubileumconcert 2018 van het Voorwegkoor. The Little Rascal Cat is een origineel werk van Simon Fransman en heb ik gebruikt voor de instrumentale invulling tussen de koordelen.

Jazz in the Cellar – Open jazz jamsessie in de Wolfhound (Haarlem)
%d bloggers liken dit: